Η κυρία πρόεδρος ποζάρει και το NaxosPress γράφει ολόκληρο θέμα.

Και το όνομα αυτής Αικατερίνη Ρώτα. Ο λόγος για τη νέα πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Σερίφου, με τον Κωνσταντίνο Ρεβίνθη να έχει ανανεώσει τη θητεία του μετά την εκλογική νίκη της 8ης Οκτωβρίου με ποσοστό 56,7%

Το περασμένο Σάββατο (06/01) πραγματοποιήθηκε η πρώτη Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερίφου για την εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και Μελών της Δημοτικής Επιτροπής.

Και το προεδρείο έχει άρωμα γυναίκας. Κι αυτό γιατί η Αικατερίνη Ρώτα του Αντωνίου εξελέγη ομόφωνα. Όπως άλλωστε είχαμε την εκλογή του Αντιπροέδρου (Θωμάς Γούναρης του Κωνσταντίνου από το συνδυασμό της αντιπολίτευσης) και του Γραμματέα (Νικόλαος Μουστάκας του Περικλέους).

Μετά την εκλογή της η Αικατερίνη Ρώτα δήλωσε:

”Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη η εκλογή μου ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σερίφου.  Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Σερίφου κ. Κωνσταντίνο Ρεβίνθη που με πρότεινε για τη θέση αυτή, αλλά και το σύνολο των συναδέλφων μου στο Δημοτικό Συμβούλιο για την ομόφωνη εκλογή μου.

Τα επόμενα πέντε (5) χρόνια της θητείας μας οφείλουμε να συμβάλουμε όλοι, συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι (ο καθένας από τη θεσμική του θέση) και να μην ξεχνάμε ότι κοινός στόχος όλων μας και σημείο αναφοράς, είναι τα προβλήματα του νησιού μας και η προσπάθεια επίλυσης αυτών.

Ευχή μου για το νέο έτος και για τη νέα Δημοτική Αρχή; Υγεία, υγεία, υγεία και μία καλή και κυρίως δημιουργική θητεία για όλους μας”.

No Comments

Post A Comment